Nova gdanskin linija!

Nova Gdanskin linija!
Povodom 30. rođendana Ziaja je lansirala GdanSkin liniju nadahnutu jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru te vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja.

To je grad koji u sebi uspješno spaja moderno s tradicionalnim, prirodu i znanost, pa ne čudi da je upravo u Gdansku, davne 1989. godine započela uspješna Ziaja priča. Formule GdanSkin proizvoda prate aktualne globalne trendove u kozmetičkoj industriji i fokusirane su na bio-fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, a idealni su za njegu suhe i dehidrirane kože.

Voda ima veliku važnost za zdravlje i ljepotu kože. Dublji slojevi kože sadrže oko 50-70% vode. U vanjskim slojevima kože, nivo vode pada, kao rezultat prirodnog procesa isparavanja, pa posljednji slojevi kože sadrže svega oko 13% vode. Već mali nedostatak vode u koži, može dovesti do poremećaja u njenoj pravilnoj hidrataciji. Suha i / ili dehidrirana koža nije elastična, hrapava je, sklona iritacijama i borama, a često je prati osjećaj zatezanja i nelagode. Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi. GdanSkin linija temelji se na troslojnom procesu hidratacije koji osigurava optimalnu razinu vlažnosti kože zbog čega ona postaje dubinski hidratizirana, meka i elastična te zaštićena od prekomjernog isušivanja.

Proizvodi iz ove linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali (cinka, bakra, magnezija, željeza i silicija) jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Liniju odlikuje jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. Dizajn ambalaže je vrlo jednostavan i privlačan, a na njemu možete pronaći najprepoznativljije arhitektonske simbole grada Gdanska.

U ponudi su osvježavajuća spa relax kupka gel, uljni piling za tijelo koji sadrži mrvice ljuski školjki Sv. Jakova, prirodni šećer te kristale soli i hidratantni balzam za tijelo i krema za ruke koji sadrže iluminizirajuće minerale koji koži daju blistav izgled i prekrasan sjaj.

Proizvode možete pronaći u svim dm prodavaonicama po vrlo atraktivnim cijenama.