Stigla je Clarus Acta web trgovina!

web-shop-vizual
Otkrij nevjerojatne ponude koje te očekuju u NOVOJ „najnježnijoj online trgovini“!

Distributer omiljenog kozmetičkog brenda Ziaja odlučio je razveseliti svoje fanove i otvorio je vrata svoje nove web trgovine. Od sada svoje omiljene proizvode, ali i bogatu ekskluzivnu ponudu proizvoda koji do sada nisu bili dostupni na našem tržištu, možete pronaći na shop.clarusacta.hr

Uz moderan i sofisticiran dizajn odlikuje ga jednostavnost korištenja, funkcionalnost, mogućnost pretraživanja proizvoda prema određenom tipu kože ili kose, liniji ili kategoriji proizvoda. Na jednom mjestu dostupne su sve važne informacije o proizvodu, načinu primjene i ključnim sastojcima. Novosti vezane uz proizvode, kao i savjeti za pravilnu njegu dostupni su na blogu web trgovine. U svega nekoliko klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina preko shop.clarusacta.hr biti će pravi užitak zbog jednostavnog procesa kupnje, plaćanja te brze dostave u sve dijelove Hrvatske.

Posjetite shop.clarusacta.hr i već danas otkrijte ekskluzivnu ponudu i jedinstven doživljaj kupnje u najnježnijoj online trgovini.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.