MARSHMALLOW LINIJA

Linija sadrži

  • žele kupka 260ml
  • šećerni piling 300ml

Ciljana skupina

Djeca 6+ i odrasli.
Namijenjeno za sve tipove kože.

značajke proizvoda

DELICIOUS SKIN CARE - MARSHMALLOW proizvode za njegu tijela odlikuju jedinstvene, inovativne i iznenađujuće formule, te neodoljivi mirisi sljezovih kolačića i jagode, čime će oduševiti poklonike kozmetičkih proizvoda intenzivnih voćnih i slatkih aroma.

Osiguravaju koži pravilno čišćenje i nježnu njegu, ostavljaju kožu mekom i mirisnom te je zaglađuju i osvježavaju.
Zbog svoje lagane formule proizvodi su nježni čak i prema najosjetljivoj koži. Intenzivne voćne i slatke arome oduševit će poklonike kozmetičkih proizvoda koji žele unjeti slatkoću i energiju u svakodnevne rituale tuširanja i kupanja.
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.