ARGAN OIL LINIJA

ziaja-argan-oil-grupna

Linija sadrži

krema za lice 50ml

Ciljana skupina

Preporuča se za vrlo suhu i nadraženu kožu od 12. godine nadalje.

značajke proizvoda

Hidratiziraju i umiruju iritacije te sprječavaju nastanak bora. Visoka koncentracija arganovog ulja rezultira izuzetno regenerativnim učinkom na kožu. Neutraliziraju štetno djelovanje slobodnih radikala. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Arganovo ulje – drvo argana raste samo u jugozapadnom dijelu Maroka, te se zbog iznimne izdržljivosti, sposobnosti regeneracije i blagotvornog utjecaja na zdravlje naziva i „drvo života“, a arganovo ulje, zbog svojih izrazitih kvaliteta i ljekovitih svojstava, tekućim zlatom. U kozmetici se smatra jednim od najkvalitetnijih kozmetičkih ulja. Sadrži vrlo visoke količine nezasićenih masnih kiselina (većinom Omega-6), te je bogato vitaminom E. Ulje se dobiva postupkom hladnog prešanja arganovih oraščića koji se prethodno ručno razbijaju kamenom i melju.

ostali aktivni sastojci

Vitamin E, Shea maslac, maslinovo ulje, D-panthenol.

proizvodi

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.