clarus acta

Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenika jamče ispunjavanje visoko postavljenih ciljeva.

timski rad
Previous slide
Next slide
clarus acta

Tvrtka Clarus Acta d.o.o. je privatna tvrtka osnovana s ciljem distribucije visokokvalitetnih i cjenovno pristupačnih kozmetičkih proizvoda. Iako postoji tek od 2010. godine njezin zaštitni znak su znanje i iskustvo udruženo sa mladenačkim poletom i željom za stalnim napredovanjem u svim segmentima.

Prepoznatljiva ljudska nota u komunikaciji sa klijentima, profesionalnost, pozitivan i partnerski pristup, k jasnom cilju usmjereni zadaci te individualni dugoročni marketinški koncept prilagođen specifičnostima i zahtjevima svakog partnera i potrošača osnovne su smjernice tvrtke. Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenika jamče ispunjavanje visoko postavljenih ciljeva. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti i učvršćivanja postojećih tržišnih pozicija naš je stalni pokretač.

Poslovni rezultati koje Clarus Acta postiže od prvog dana svog postojanja potvrđuju njezinu prepoznatljivost na tržištu, a ujedno i ispravnost njezinih usmjerenja.

 

Jasna Kačar, Direktorica @ Clarus Acta d.o.o.

ziaja – zajamčena kvaliteta

Kompletan proizvodni ciklus, usuglašen je sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008.

Proizvodnja farmaceutskih pripravaka odvija se prema GMP standardu (Good Manufacturing Practice For Medicinal Products).

Svi proizvodi pakirani su sukladno Inner Quality control sustavu, što potvrđuje oznaka “e” na pakiranju.

Ziaja je ekološki osviještena i društveno odgovorna tvrtka, što dokazuje “Green Point” symbol na svim Ziaja proizvodima.

proizvodi