KREME ZA RUKE S TROPSKIM MASLACIMA

Linija sadrži

ucuba maslac krema za ruke 80ml | tucuma maslac krema za ruke 80ml | illipe maslac krema za ruke 80ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože od 12. godine nadalje.

značajke proizvoda

Udovoljavaju specifičnim potrebama pojedinog tipa kože. Intenzivno vlaže, zaglađuju i omekšavaju kožu. Regeneriraju te pružaju olakšanje nadraženoj i ispucaloj koži. Smanjujuju suhoću i grubost kože. Brzo se upijaju i ostavljaju ugodan miris.
Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Illipe maslac – dobiva se iz ploda drveta Shorea stenoptera koje raste na otoku Borneo uz obale rijeka i u močvarnim područjima. Lako se upija u kožu te brzo daje vidljive rezultate. Izvor je masnih kiselina koje imaju hidratantan i omekšavajući učinak. Illipe maslac štiti kožu od dehidracije stvarajući delikatan hidro-lipidni sloj na epidermi.
Ucuuba maslac – dobiva se iz ploda drveta Virola surinamensis koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i C. Glavno svojstvo ucuuba maslaca je učinkovita hidratizacija i regeneracija kože. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni film na koži.
Tucuma maslac – dobiva se iz voća palme Astrocaryum vulgare koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i E. Predstavlja izvrsnu njegu za grubu kožu. Omekšava, hidratizira, zaglađuje i njeguje kožu.
Urea – sastojak koji intenzivno i trajno veže vodu, duboko hidratizira i sprječava prekomjerni gubitak vlage. Savršeno omekšava tvrdu i orožnjelu (keratiniziranu) epidermu.
Natrijev laktat – komponenta prirodnog hidratantnog faktora (NMF – Natural Moisturizing Factors). Veže i zadržava vodu u epidermi, štiteći je od prekomjernog gubitka vode. Djeluje keratoplastično – omekšava tvrdu i orožnjelu (keratiniziranu) epidermu. Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, pomaže u reduciranju akni.
Inulin od cikorije – štiti i pruža olakšanje nadraženoj koži. Polisaharid koji spada u biokemijsku kategoriju šećera (saharida). Dobiva se iz korijena cikorije ili kore jabuke. Ima odlike probiotika jer uravnotežuje bakterijsku floru. Učinkovito sprječava iritaciju. Potpuno je prirodna, biorazgradiva sirovina.

ostali aktivni sastojci

Skvalan – prozirno, stabilno ulje. Dobro se razmazuje i biokompatibilno je s lipidima u koži s kojima se stapa. Visokovrijedna uljna komponenta, jača zaštitnu barijeru kože, savršeno omekšava i učvršćuje epidermu.
Koenzim Q10 – nalazi se u svim stanicama ljudskog tijela i neophodan je za stvaranje energije. Često ga se naziva „eliksir mladosti”, a omogućuje bržu razmjenu kisika u stanicama. Poznat je po svojim regenerativnim svojstvima, potiče pomlađivanje epiderme i obnavljanje strukturnih proteina kože. Vidno zaglađuje i smanjuje bore te jača kožu.

proizvodi