JASMINE LINIJA

ziaja-jasmin-grupna

Linija sadrži

dnevna krema za lice 50ml | noćna krema za lice 50ml | serum protiv bora 30ml | micelarna otopina 200ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove zrele kože od 50. godine nadalje (mogu koristiti i mlađe žene koje imaju suhu kožu).

značajke proizvoda

Linija je napravljena u skladu s aktualnim trendovima u kategoriji anti – age proizvoda, odnosno ciljana ponuda anti-age proizvoda u skladu s potrebama potrošača određene životne dobi.

Proizvode odlikuje jedinstvena i prekrasna mješavina mirisa, posebice privlačna ženama u dobi 50+.

Originalna i izvorna receptura u sastavu kombinira maslac jasmina koji ima snažno regenerativno djelovanje i moderne anti-age sastojke dokazane učinkovitosti kao što su: genistein (biljni hormon iz soje koji je snažan antioksidans i potiče proizvodnju kolagena), kalcij, mikro-kolagen, hijaluronska kiselina, proteini za zatezanje kože s dugoročnim učinkom).

Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Maslac od jasmina – Bogat je poli-nezasićenim masnim kiselinama koje karakterizira visoka nutritivna vrijednost.

djelovanje

Utjecaj na kožu: pomaže pri formiranju ceramida u koži koji su odgovorni za stabilnost , elastičnost i zaštitnu barijeru kože.

Ima anti-age i regenerativna svojstva , stimulira stanice u dubljim slojevima kože, kao što su fibroplasti koji proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, a koji su odgovorni za čvrstoću kože i elastičnost

Pruža zaštitu od starenja uzrokovanog izlaganju sunčevoj svjetlosti, te zaštitu od UV zračenja koje može uzrokovati upale i keratozu; sprječava nepravilnu raspodjelu melanina te značajno reducira sunčeve pjege i mrlje na koži.

U kombinaciji s ostalim anti –age sastojcima u proizvodima uspješno rješava slijedeće disfunkcije odnosno probleme kože: pretjerana keratinizacija kože, suhoća, dehidracija, manjak elastičnosti, hrapavost kože

Značajno reducira postojeće te smanjuje nastanak novih bora.

ostali aktivni sastojci

Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin , provitamin B5

učinkovitost i sigurnost

Dokazana učinkovitost – proizvodi se podvrgavaju strogim laboratorijskim testovima koji osiguravaju učinkovitost i sigurnost proizvoda.

Učinkovitost je ispitana putem in-vivo testova, a rezultati pokazuju da se redovitom primjenom glatkoća kože povećava za 43%*, smanjuje hrapavost kože za 42%*, te se smanjuju bore za 24%*.

*Učinkovitost je dokazana putem in-vivo testova, nakon 28 dana tretmana