marshmallow žele kupka

MARSHMALLOW ŽELE KUPKA

Žele kupka s mirisom sljezovih kolačića i jagode namijenjena je svim tipovima kože (6+). Nježno čisti i štiti kožu od isušivanja. Ne narušava prirodnu zaštitnu barijeru kože. pH neutralan. Inovativna formula omogućava da žele u dodiru s vodom, stvara osvježavajuću, pjenušavu kupku. Sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Doživite najslađu i najrazigraniju kupku ikada, uz neodoljive i slatke mirisne arome jagode.

Primjena
Suhim rukama uzmite željenu količinu želea, stavite u vodu i miješajte dok se ne rastopi i kreira pjena. Nježno očistite kožu i isperite. Samo za vanjsku potrebu.
pakiranje
260 ml
Preporučena Mpc:
33,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.