CASHMERE & AMARANTH OIL LINIJA

ziaja-cashmere-amaranth-oil-grupna

Linija sadrži

šampon za kosu 300ml | serum za kosu 50ml | maska za kosu 200ml

Ciljana skupina

Preporuča se za osobe s normalnom, suhom, tankom, nježnom i ravnom kosom. Može se koristiti od 12. godine nadalje.

značajke proizvoda

Proizvodi posebno osmišljeni za nježnu, normalnu, tanku, suhu i ravnu kosu, koji sadrže luksuzne sastojke: proteine kašmira i ulje amaranta. Ulje amaranta dobiva se od amarant žitarica koje spadaju među najstarije poznate žitarice na svijetu, koje su još u davna vremena kultivirali Asteci na području Južne i Srednje Amerike. Proizvodi iz ove linije hidratiziraju kosu i poboljšavaju izgled.
Ono što ovu liniju čini posebnom, osim izvrsne učinkovitosti je uistinu fantastičan miris i osjećaj ugode koju pružaju zavodljive mirisne note ylang-ylanga ulja u kombinaciji s elegantnom mješavinom mošusa, senzualne vanilije i modernog mirisa cedrovine.
Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Proteini kašmira – transparentni fluid boje jantara, koji se dobiva enzimatskom hidrolizom keratina. Savršeno njeguju kosu i stvaraju zaštitni sloj te održavaju hidro – lipidno ravnotežu.
Ulje amaranta – žuto narančaste boje koje se dobiva od sjemenki žitarica amarant bogato je vitaminom E koji štiti kosu od negativnih utjecaja slobodnih radikala. Hidratizira te savršeno omekšava i njeguje kosu.