HIGIJENSKI GEL

ziaja-higijenski-gel-grupna

Linija sadrži

higijenski gel za pranje tijela i ruku 400ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože.

značajke proizvoda

Proizvod za pranje tijela i ruku namijenjen za svakodnevnu upotrebu. Neophodan je za upotrebu jer smo okruženi milijunima mikroorganizama, uključujući i patogene mikroorganizme, od kojih se većina nalazi na rukama. Učinkovito pere i čisti kožu te eliminira rizik od razvoja i rasta mikroba. Čisti kožu od štetnih patogenih mikroorganizama, te smanjuje rizik prijenosa mikroorganizama putem ruku. Sadrži aktivne sastojke koji imaju antibakterijska i hidratantna svojstva koji koži pružaju učinkovitu i pravilnu higijenu te ne isušuju kožu. Sadrži surfaktante koji imaju visoku moć pjenjenja, a time učinkovito peru i lakše prenose antibakterijske sastojke tijekom upotrebe.
pH je prikladan za antibakterijske učinke salicilata i kreće se od 4.0 do 4.5. Mikrobiološki i dermatološki odobren u specijalističkim testovima. Učinkovit je i neophodan za održavanje čistog tijela i ruku, idealan je za putovanja, bazene, odnosno, gdje god postoji veći rizik od prisutnosti patogenih bakterija, te u razdobljima učestalih bakterijskih i virusnih bolesti. Prikladan za upotrebu. Volumen prilagođen potrebama. Antibakterijski gel za pranje je lako dostupan, najlakši i najučinkovitiji oblik prevencije protiv patogenih mikroorganizama.
Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Baziran na hidratantnim sastojcima:
Glicerin
Betain
Inulin
Fruktoza

ostali aktivni sastojci

Antibakterijski salicitati – dobiveni iz ekstrakta kore Američke jasike (Populus tremuloides)
Derivati undecilenske kiseline
Mliječna kiselina
Ružmarinovo ulje
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.