COCOA BUTTER LINIJA

ziaja-cocoa-butter-grupna

Linija sadrži

krema za lice 50ml | maslac za tijelo 200ml | piling za tijelo 200ml | krema za ruke 80ml | gel za tuširanje 500ml | losion za tijelo 400ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože, od 12. godine nadalje.

značajke proizvoda

Proizvodi bogate, kremaste konzistencije s prekrasnim mirisom koji podsjeća na kremasti kakao. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Kakao maslac (Oleum Cacao) je biljna mast koja se dobiva iz sjemenki zrelih plodova kakao drveta (Theobroma cacao). Jedan je od najstabilnijih masti koji sadrži prirodne antioksidanse koji znatno usporavaju proces užeglosti čime zadržavaju nepromijenjeni oblik sastojaka u razdoblju od 5 godina bez konzervansa.

djelovanje

Opskrbljuje kožu vrijednim hranjivim tvarima, revitalizira, zaglađuje i štiti epidermu, vlaži kožu i sprječava pretjeranu dehidraciju. Redovitom uporabom koži daje prekrasan izgled i znatno poboljšava ten kože. Nakon sunčanja zadržava preplanuli izgled kože duže vrijeme.

ostali aktivni sastojci

Vitamin A, vitamin E, D-panthenol.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.