MANUKA TREE LINIJA

ziaja-manuka-grupna

Linija sadrži

dnevna krema za lice 50ml | dnevna krema za lice 50ml | gel za čišćenje 200ml | tonik za čišćenje 200ml

Ciljana skupina

Preporuča se za masnu i mješovitu kožu od 14. godine nadalje.

značajke proizvoda

Rješenje za probleme masne kože: reducira prekomjerno izlučivanje sebuma, mitesere, proširene pore i akne. Dubinski čisti kožu i normalizira njenu funkciju. Temelji se na antibakterijskom svojstvu ekstrakta od lišća drveta Manuka. Posebno odabrane supstance pogodne za masnu kožu. Proizvode odlikuje lagana tekstura. Ne sadrže alkohol. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Ekstrakt lišća drveta Manuka – zimzeleno drvo koje raste na Novom Zelandu i u jugoistočnoj Australiji, a poznato je po svojim snažnim antibakterijskim i protuupalnim svojstvima.

djelovanje

Obično se koristi za probleme masne i mješovite kože. Ima iznimna antibakterijska svojstva te smanjuje upale i ublažava iritacije. Dubinski čisti kožu. Uklanja bakterije koje uzrokuju akne.

ostali aktivni sastojci

Cinkov glukonat, oleinska kiselina, hijaluronska kiselina, smeđe alge Laminaria ochloreuca, fotostabilni UVA/UVB filteri.
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.