ORIJENTALNA LINIJA LOSIONA ZA TIJELO

ziaja-orijentalni-losioni-grupna

Linija sadrži

losion za tijelo kašmir 400ml | losion za tijelo svila 400ml | losion za tijelo ceramidi 400ml | losion za tijelo argan 400ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože, proizvodi za cijelu obitelji koje mogu koristiti djeca od navršene 3. godine života.

značajke proizvoda

Proizvode odlikuje lagana i prozračna tekstura, iznimna hidratantna i njegujuća svojstva te topli i senzualni mirisi orijenta. Brzo se upijaju u kožu i na tijelu ostavljaju prekrasan miris. Podarit će koži prekrasan i zdrav izgled, a svakodnevnu njegu pretvoriti u vrhunski doživljaj. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Proteini kašmira savršeno zaglađuju kožu i stvaraju zaštitni sloj koji osigurava prirodnu ravnotežu hidro lipida.
Arganovo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana. Bogato je vitaminom E. Nadomještava manjak strukturnih supstanci kože, većinom ceramida. Jača pirodnu hidro lipidnu barijeru, vidljivo poboljšava elastičnost i mekoću te intenzivno regenerira kožu i ublažuje iritacije.
Proteini svile aktivno hidratiziraju i regeneriraju kožu. Vraćaju koži mekoću, elastičnost i sjaj. Štite protiv negativnih vanjskih faktora.
Ceramidii (fosfolipidi, sfingolipidi) su specifična skupina lipida u rožnatom sloju kože. Najvažniji su strukturni element prirodne zaštitne barijere epiderme. Imaju izrazit regenerativan učinak. Njeguju, štite i hidratiziraju kožu.