KIDS LINIJA

ziaja-kids-grupna

Linija sadrži

šampon i gel za tuširanje s mirisom sladoleda od vanilije i kolačića 400ml | kupka i gel za tuširanje s mirisom bubble cole 500ml | kupka i gel za tuširanje s mirisom žvakaće gume 500ml

Ciljana skupina

Preporuča se za djecu od 3. godine nadalje.

značajke proizvoda

Proizvodi su nježni i sigurni za dječju kožu. Odlikuju ih atraktivni i djeci primamljivi mirisi te zabavan, originalan i prepoznatljiv design ambalaže. Testirano na djeci starijoj od tri godine pod strogim nadzorom pedijatara i dermatologa. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Glicerin – štiti kožu od pretjeranog gubitka vlage

Provitamin B5 (D-panthenol) – ima vrlo intenzivan i trajan hidratizirajući učinak. Štiti epidermu od prekomjernog isušivanja. Učinkovito ublažava i smiruje iritacije te štiti nježnu dječju kožu

ostali aktivni sastojci

Vitamin A, vitamin E
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.