ORIJENTALNA LINIJA KREMASTIH GELOVA ZA TUŠIRANJE

ziaja-orijentalni-gelovi-grupna

Linija sadrži

gel za tuširanje kašmir 500ml | gel za tuširanje svila 500 ml | gel za tuširanje argan 500 ml | gel za tuširanje ceramidi 500 ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože, proizvodi za cijelu obitelji koje mogu koristiti djeca od navršene 3. godine života.

značajke proizvoda

Ziaja Orijentalna linija gelova za tuširanje, unosi dašak luksuza u svakodnevnicu i osigurava vrhunsku njegu te prekrasan izgled kože.
Glavne odlike su izrazito kremasta konzistencija koja se u dodiru s vodom pretvara u bogatu pjenu, te topli i senzualni mirisi Orijenta, koji tuširanje pretvaraju u beskrajan užitak.Sadrže njegujuće supstance. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Proteini kašmira savršeno zaglađuju kožu i stvaraju zaštitni sloj koji osigurava prirodnu ravnotežu hidro lipida.
Arganovo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana. Bogato je vitaminom E. Nadomještava manjak strukturnih supstanci kože, većinom ceramida. Jača pirodnu hidro lipidnu barijeru, vidljivo poboljšava elastičnost i mekoću te intenzivno regenerira kožu i ublažuje iritacije.
Proteini svile aktivno hidratiziraju i regeneriraju kožu. Vraćaju koži mekoću, elastičnost i sjaj. Štite protiv negativnih vanjskih faktora.
Ceramidii (fosfolipidi, sfingolipidi) su specifična skupina lipida u rožnatom sloju kože. Najvažniji su strukturni element prirodne zaštitne barijere epiderme. Imaju izrazit regenerativan učinak. Njeguju, štite i hidratiziraju kožu.