SUBTLE BRONZE LINIJA ZA SAMPOTAMNJIVANJE

ziaja-subtle-bronze-grupna

Linija sadrži

face cream 50ml | body lotion 300ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože od 17. godine nadalje.

značajke proizvoda

Proizvodi za samopotamnjivanje kože koji pružaju prirodan osunčan izgled. Savršeno regeneriraju, njeguju i zaglađuju kožu. Sigurni su za kožu – djeluju isključivo unutar epidermalnog sloja. Bez neprirodnog učinka i izgleda. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

DHA-dihydroxyacetone – reagira s bjelančevinama stanica kože na površini epiderme koje nakon djelovanja kisika iz zraka, poprimaju preplanuli izgled. Proizvodi daju koži prirodno preplanuli izgled bez izlaganja štetnim sunčevim zrakama. Intenzitet boje ovisi o prirodnoj boji kože. Ne postoji rizik od pojave smeđih ili žutih tragova na koži.

ostali aktivni sastojci

Vitamin E, D-panthenol.
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.