COCONUT LINIJA

ziaja-kokos-grupna

Linija sadrži

gel za tuširanje 500ml

Ciljana skupina

Preporuča se za suhu i normalnu kožu, od 12. godine nadalje.

značajke proizvoda

Pružaju zaštitu prirodnih lipida, hidratiziraju i zaglađuju kožu te imaju visoku nutritivnu vrijednost. Proizvodi kremaste konzistencije s prekrasnim mirisom koji podsjeća na kokosovo mlijeko. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Kokos lipidi – tvari slične onima koji se pojavljuju u koži koje učinkovito štite lipidni sloj epiderme. Bogat izvor nezasićenih masnih kiselina, omega-3 i omega-6, potrebnih za pravilno hranjenje i hidratiziranje kože.

ostali aktivni sastojci

Vitamin E, D-panthenol, Kanola ulje.
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.