LEMON CAKE LINIJA

brend-Ziaja-lemon-cake-grupna

Linija sadrži

žele kupka 260ml | šećerni piling 300ml | krema za ruke 50ml

Ciljana skupina

Preporuča se za sve tipove kože već od 6. godine nadalje.

značajke proizvoda

Delicious skin care – Lemon cake proizvode za njegu tijela odlikuju jedinstvene, inovativne i iznenađujuće formule te neodoljivi miris kolača od limuna i vanilije čime će oduševiti poklonike kozmetičkih proizvoda intenzivnih voćnih i slatkih aroma.

Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Karite maslac – dobiva se iz ploda afričkog shea drveta. Bogat je tokoferolima (vitamin E), trigliceridima, sterolima i masnim kiselinama. Izvrsno hrani, hidratizira, regenerira i štiti kožu te obnavlja barijeru rožnatog sloja kože. Sadrži triterpenske alkohole koji su prirodni UV filter.
Glicerin –
Kanola ulje –
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.