OLIVE OIL LINIJA

ziaja-olive-oil-grupna

Linija sadrži

mlijeko za čišćenje lica 200ml | krema za ruke 80ml | gel za tuširanje 500ml | losion za tijelo 400ml | maslac za tijelo 200ml | krema za lice 50ml | micelarna otopina 200ml

Ciljana skupina

Preporuča se za normalnu i suhu kožu, nema dobne granice – proizvodi za cijelu obitelji koji mogu koristiti djeca i bebe od rođenja (odobreno od strane Monument Children’s Health Care).

glavni sastojci

Maslinovo ulje koje obiluje vitaminom E i eteričnim nazasićenim masnim kiselinama, dobiveno hladnim prešanjem sjemenki biljke Olea europaea; polako se upija u kožu što prolongira djelovanje.

djelovanje

Nježno hrani kožu i sprječava prekomjeran gubitak vode, omekšava epidermu i čini ju elastičnijom, stvara nježan zaštitni sloj koji štiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

ostali aktivni sastojci

Vitamin A, vitamin E, provitamin B5 (D-panthenol), shea maslac.
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.