Ziaja slavi 30 godina

Ziaja-30-godina-photo

Već više od 30. godina Ziaja oduševljava kupce diljem svijeta koji su prepoznali njenu kvalitetu i vrhunske proizvode. Od male obiteljske tvrtke, osnovane 1989. godine, tijekom godina Ziaja je prerasla u jednog od najvećih proizvođača kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda na tržištu Poljske.

Zahvaljujući iznimnom farmaceutskom iskustvu osnivača tvrtke, bračnog para Aleksandre i Zenona Ziaja, tvrtka je postigla ogroman uspjeh. Njihova strast, predanost, otvorenost prema inovacijama i zahtjevima tržišta, omogućila je da Ziaja tijekom godina postane najcjenjeniji poljski farmaceutski i kozmetički brand, prepoznat i priznat diljem svijeta.

Budući da su i tradicija i inovativnost podjednako važni u segmentu poslovanja i u budućnosti Ziaja će slijediti svoj osnovni moto: ponuda visoko kvalitetnih proizvoda na bazi pomno biranih sastojaka i pristupačnih cijena…

povijest

Ziaja je obiteljska tvrtka koju su 1989. osnovali farmaceuti Aleksandra i Zenon Ziaja sa sjedištem u Gdansku. Danas Ziaja zapošljava više od 1.000 ljudi i jedna je od vodećih tvrtki na poljskom tržistu s preko 130 milijuna prodanih jedinica godišnje. Moto tvrtke Ziaja je briga za zdravlje i dobrobit kupaca kojima nudi proizvode za njegu i ljepotu vežući znanstveno provjerene sastojake i modernu tehnologiju. 

Uspjeh tvrtke Ziaja temelji se na lojalnosti kupaca, što je najbolja mjera potvrde kvalitete i učinkovitosti, a ujedno i motivirajući faktor za neprekidno poboljšavanje ponude Ziaja proizvoda.

Ziaja proizvodi prisutni su u preko 50 zemalja diljem cijelog svijeta, a mogu se naći u gotovo svim zemljama Europe, u Sjevernoj i Južnoj Americi (SAD, Kanada, Kolumbija, Čile…), Aziji (Rusija, Afganistan, Iran, Južna Koreja, Hong Kong, Filipini…) i u Africi (Maroko).

kvaliteta

Asortiman obuhvaća preko 1.000 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela, kose i farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete koji: 

ZIAJA ima certifikat kvalitete ISO 9001:2000, te proizvodnju lijekova u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardu. Svi Ziaja proizvodi su klinički i dermatološki testirani od strane znanstvenih institucija kao što su Medicinski fakultet Sveučilišta u Gdanjsku, Institut “Monument-Children’s Health Centre” i Sederma laboratorija u Francuskoj.

VRHUNSKI PROIZVODI PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA!

Ziaja proizvodi svakodnevno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, ne mora nužno biti i skupa. Naš koncept temelji se na pružanju kupcima visoko kvalitetnih proizvoda dobivenih iz pomno biranih sastojaka po atraktivnim cijenama. Konkurentne cijene temelje se na učinkovitosti, sigurnosti i visokoj kvaliteti, a postižemo ih zahvaljujući maksimalnom korištenju vlastitih resursa (vlastiti moderni visokoopremljeni istraživački labarotorij i stručni tim, vlastiti marketinški odjel), nižim troškovima proizvodnje uporabom standardiziranaih pakiranja za približno 500 vrsta proizvoda, te jednu vrstu (oblik) pakiranja za proizvode različitih namjena, a sve proizvode odlikuje jednostavan grafički dizajn bez pretjeranih ukrasa, boja, ikona. 

Prodajemo preko 130 milijuna artikala godišnje, čime se također postižu značajne uštede u nabavi sirovina i repromaterijala.


Istinski vjerujemo da je proizvod vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, najbolji promotor kako branda tako i samog proizvoda, što svakodnevno potvrđuju mnogobrojni vjerni i zadovoljni potrošači…

ziaja linije

Za suhu i nadraženu kožu. Hidratizira i zaglađuje kožu, spriječava nastanak bora i vraća koži elastičnost, umiruje iritacije. Prekrasan miris i tekstura.

Za suhu i normalnu kožu iznad 17. godine. Znatno poboljšava izgled tena te pomaže pri održavanju preplanulog tena tijekom ljetnih mjeseci ili nakon solarija.

Za suhu i normalnu kožu. Glavne sastojak-lipidi kokosa. Visoka nutritivna vrijednost sastrojaka i očaravajući miris kokosa. Savršeno hidratizira i zaglađuje kožu.

Linija voćnih gelova za tuširanje prekrasnih i osvježavajućih mirisa. Za sve tipove kože. Hidratiziraju i ne isušuju kožu, smiruju iritacije te vraćaju energiju.

Za suhu i borama sklonu kožu na bazi proteina kozjeg mlijeka. Intenzivno revitalizirajuće i hidratizirajuće djelovanje, osigurava koži elastičnost. Anti age učinak.

Za suhu i borama sklonu kožu na bazi proteina kozjeg mlijeka. Intenzivno revitalizirajuće i hidratizirajuće djelovanje, osigurava koži elastičnost. Anti age učinak.

Za djecu od navršene druge godine života. Za nježnu njegu osjetljive dječje kože. Intenzivan i trajan hidratizirajući te umirujući učinak. Formula: “bez suza”.

Nova linija krema za ruke nježnih i suptilnih mirisa. Hidratiziraju i održavaju vlažnost kože te regeneriraju oštećenu kožu.

Manuka Tree linija namijenjena je mladenačkoj te problematičnoj koži sklonoj nastanku prištića.

Za muškarce svih dobnih skupina i tipova kože . Regenerira i jača kožu, ublažava crvenilo i iritacije nakon brijanja, hidratizira te vraća koži mekoću i elastičnost.

Za suhu i normalnu kožu, kožu sklonu iritacijama i alergijama. Obiluje vitaminom E, intenzivno vlaži i sprječava prekomjeran gubitak vode, ublažava iritacije.

Za sve tipove kože i sve one koje vole kozmetičke proizvode osvježavajućih i prirodnih voćnih aroma. Hidratizira i zaglađuje kožu. Anticelulitni i učvršćujući učinak.

Izrazito kremasta konzistencija koja se u dodiru s vodom pretvara u bogatu pjenu, te topli i senzualni mirisi Orijenta. Ne sadrže parabene.

Glavna odlika: privlačan i funkcionalan design ambalaže te atraktivni sastavi-birane kombinacije proizvoda iz jedne linije koji će zadovoljiti svačije potrebe.

Ziaja Sensitive linija posebno je prilagođena potrebama osjetljive kože lica i tijela jer ne sadrži silikone, mineralna ulja, parfeme, parabene, niti alkohol.

ziaja – osnovne značajke

Briga za zdravlje, ljepotu i dobrobit kupaca, kroz ponudu proizvoda najviše kvalitete, na bazi prirodnih sastojaka i po vrlo pristupačnim cijenama.

Obiteljska tvrtka, sa sjedištem u Gdansku (Poljska), osnovana 1989 godine od strane bračnog para, farmaceuta Zenona i Aleksandre Ziaje.

U ponudi preko 900 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela, kose i farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete.

Inovativne formule u skladu s farmaceutskim standardima, bazirane na prirodnim sastojcima najviše kvalitete (u proizvodnji se koriste prirodni sastojci iz organskog i kontroliranog ekološkog uzgoja što dokazuje eco-cert certifikat) .

Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

Visokotehnološki i moderno opremljeni pogoni za proizvodnju, unutar ekološke zone sa vlastitim istraživačkim laboratorijem i odjelom razvoja.