SENSITIVE SKIN LINIJA

brend-ziaja-sensitive-grupna

Linija sadrži

piling na bazi enzima 60ml | dnevna krema za lice 50ml | noćna krema za lice 50ml | micelarna otopina 200ml | kremasti gel za pranje lica i tijela 400ml

Ciljana skupina

Preporuča se za suhu, osjetljivu, nadraženu i grubu kožu, proizvodi za cijelu obitelji koje mogu koristiti djeca i bebe od navršenog 6. mjeseca starosti.

značajke proizvoda

Hipoalergeni proizvodi bez parfema s minimalnim sadržajem konzervansa. Bazirana na inovativnom konceptu mikroskopskih emulzija koji su savršeno kompatibilni sa svim tipovima kože, a pogotovo sa osjetljivom kožom. Sadrži vrlo učinkovite aktivne tvari koje smanjuju upalne procese na koži i posebno su prilagođene za osjetljivu kožu. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Antileukin 6 ®: ekstrakt smeđih algi Laminaria Ochroleuca koje se nazivaju i „zlatnim algama“

djelovanje

Smanjuje upalu kože uzrokovanu vanjskim čimbenicima (onečišćenje zraka, UV zračenje). Učinkovit je protiv bora i ima učinak učvršćivanja. Koži vraća pravilnu hidrataciju koja traje oko 8 sati.

Zbog visoke koncentracije fosfatidilkolina jača lipidnu barijeru koja sprječava dehidraciju kože i njenu preosjetljivost.

ostali aktivni sastojci

Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin, provitamin B5
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.