SENSITIVE SKIN LINIJA

brend-ziaja-sensitive-grupna

Linija sadrži

piling na bazi enzima 60ml | dnevna krema za lice 50ml | noćna krema za lice 50ml | micelarna otopina 200ml | kremasti gel za pranje lica i tijela 400ml

Ciljana skupina

Preporuča se za suhu, osjetljivu, nadraženu i grubu kožu, proizvodi za cijelu obitelji koje mogu koristiti djeca i bebe od navršenog 6. mjeseca starosti.

značajke proizvoda

Hipoalergeni proizvodi bez parfema s minimalnim sadržajem konzervansa. Bazirana na inovativnom konceptu mikroskopskih emulzija koji su savršeno kompatibilni sa svim tipovima kože, a pogotovo sa osjetljivom kožom. Sadrži vrlo učinkovite aktivne tvari koje smanjuju upalne procese na koži i posebno su prilagođene za osjetljivu kožu. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

glavni sastojci

Antileukin 6 ®: ekstrakt smeđih algi Laminaria Ochroleuca koje se nazivaju i „zlatnim algama“

djelovanje

Smanjuje upalu kože uzrokovanu vanjskim čimbenicima (onečišćenje zraka, UV zračenje). Učinkovit je protiv bora i ima učinak učvršćivanja. Koži vraća pravilnu hidrataciju koja traje oko 8 sati.

Zbog visoke koncentracije fosfatidilkolina jača lipidnu barijeru koja sprječava dehidraciju kože i njenu preosjetljivost.

ostali aktivni sastojci

Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin, provitamin B5