jeju young skin linija

Ziaja Jeju pink linija_1200x765px_CA web banner
Upoznajte Ziaja jeju young skin liniju 🌺💙

jeju young skin linija namijenjena je za njegu mladenačke kože i kože sklone nepravilnostima. Naziv linije potiče od naziva korejskog otoka Jeju koji je poznat po netaknutoj prirodi i jedinstvenoj kulturi, ali i kao stanište japanske kamelije.

Uslijed hormonalnih promjena i stresa dolazi do prekomjernog lučenja sebuma, ali i pretjerane suhoće te preosjetljivosti kože, zbog čega je posebno važna pravilna i redovita njega, kao i odabir proizvoda koji udovoljavaju specifičnim potrebama ovog tipa kože. Proizvodi iz jeju young skin linije učinkoviti čiste kožu te imaju antibakterijski, antiseboreični, hidratantni i umirujući učinak.

Glavni sastojci ulje japanske kamelije i Binchotan ugljen samo su dio inovativne i vrlo učinkovite formule zbog čega je ova linija po mnogo čemu jedinstvena na našem tržištu. Proizvode odlikuje visoka učinkovitost, lagane i prozračne teksture te predivne mirisne note mente, nara, crnog ribiza te manga, kokosa i papaje. Posjetite naš shop.clarusacta.hr  i otkrijte ekskluzivnu i bogatu ponudu proizvoda iz jeju young skin linije te jedinstven doživljaj kupnje u najnježnijoj online trgovini.