jeju young skin linija

Ziaja Jeju pink linija_1200x765px_CA web banner
Upoznajte Ziaja jeju young skin liniju 🌺💙

jeju young skin linija namijenjena je za njegu mladenačke kože i kože sklone nepravilnostima. Naziv linije potiče od naziva korejskog otoka Jeju koji je poznat po netaknutoj prirodi i jedinstvenoj kulturi, ali i kao stanište japanske kamelije.

Uslijed hormonalnih promjena i stresa dolazi do prekomjernog lučenja sebuma, ali i pretjerane suhoće te preosjetljivosti kože, zbog čega je posebno važna pravilna i redovita njega, kao i odabir proizvoda koji udovoljavaju specifičnim potrebama ovog tipa kože. Proizvodi iz jeju young skin linije učinkoviti čiste kožu te imaju antibakterijski, antiseboreični, hidratantni i umirujući učinak.

Glavni sastojci ulje japanske kamelije i Binchotan ugljen samo su dio inovativne i vrlo učinkovite formule zbog čega je ova linija po mnogo čemu jedinstvena na našem tržištu. Proizvode odlikuje visoka učinkovitost, lagane i prozračne teksture te predivne mirisne note mente, nara, crnog ribiza te manga, kokosa i papaje. Posjetite naš shop.clarusacta.hr  i otkrijte ekskluzivnu i bogatu ponudu proizvoda iz jeju young skin linije te jedinstven doživljaj kupnje u najnježnijoj online trgovini.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.