eco-friendly linija

Ziaja eco-freindly gelovi za tuširanje & pjenušave kupke_1200x765px_CA web banner
Upoznajte nove Ziaja Eco-friendly veganske gelove za tuširanje i kupke 🛁 🚿

Uronite u svijet predivnih i osvježavajućih aroma crvenog ribiza ili čaja od mente, neodoljive slatkoće netom ubrane smokve ili egzotičnih mirisa dalekih tropskih krajeva u kojima ćete neizmjerno uživati.

Ziaja Eco-friendly veganski gelovi za tuširanje i kupke osmišljeni su u skladu s najnovijim trendovima u njezi kože, ali i zaštiti okoliša. Bazirani su na inovativnim formulama koje nježno čiste i štite mikrobiom kože te ne sadrže mikroplastiku.

Savršeno izbalansirana koncentracija površinski aktivnih tvari i nježnih sastojaka za čišćenje, omogućava stvaranje optimalne razine pjene koja istodobno učinkovito čisti i omogućava lakše ispiranje, što doprinosi smanjenju potrošnje vode. Nova eco-friendly pakiranja omogućavaju recikliranje i razvrstanje ambalaže nakon uporabe, čime se također daje doprinos u zaštiti okoliša i potiče potrošače na svjesnu i umjerenu konzumaciju. Posjetite naš shop.clarusacta.hr i otkrijte ekskluzivnu ponudu Ziaja Eco-friendly veganskih gelova za tuširanje i kupki te jedinstven doživljaj kupnje u najnježnijoj online trgovini.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.