saffron 60+ dnevna krema

proizvod-ziaja-saffron-dnevna-krema
SAFFRON 60+ DNEVNA KREMA ZA LICE

Dnevna krema za lice za sve tipove zrele kože s hijaluronskom kiselinom, peptidima kolagena i crveno-zlatnim šafranom. Sadrži aktivne sastojke koji potiču proces obnove kože i UVA/UVB filtere koji štite kožu od fotostarenja. Zaglađuje duboke i manje bore, poboljšava čvrstoću kože, elastičnost i fleksibilnost (90%)*, smanjuje opuštenost kože i oblikuje lice (76%)*, pruža dugotrajnu hidrataciju (76%)*, ujednačava ten kože i smanjuje vidljivost proširenih kapilara (75%)*, vraća koži blistav mladenački sjaj (77%)*. 

Veganski proizvod. Ne sadrži gluten.

* Test samoprocjena (28 dana) na skupini od 22 žena u dobi od 41 – 67 godina

Djelovanje
– smanjenje bora za 31% dokazana u in vivo testovima nakon 28 dana tretmana
– djelotvornost aktivnih sastojaka dokazana in vitro testovima
– sigurnost proizvoda dokazana je dermatološkim testovima
pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
69,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.