lemon cake poklon set

LEMON CAKE SET

Lemon cake set sastoji se od pjene za ruke i tijelo 250ml, žele kupke 260ml i kreme za ruke 50ml.

Lemon cake set namijenjen je svim tipovima kože već od 6. godine nadalje. Proizvode odlikuju jedinstvene, inovativne i iznenađujuće formule te neodoljivi miris kolača od limuna i vanilije čime će oduševiti poklonike kozmetičkih proizvoda intenzivnih voćnih i slatkih aroma.

Pjena za ruke i tijelo učinkovito čisti i osvježava kožu tijela i ruku.

Žele kupka s inovativnom formulom u dodiru s vodom otapa se i pretvara u bogatu osvježavajuću kupku s neodoljivim mirisom limuna i vanilije. Nježno čisti i ostavlja prekrasan miris na koži.

Krema za ruke hidratizira i omekšava kožu te ostavlja prekrasan slatki miris. Sadrži glicerin i kanola ulje. Lagane je teksture i brzo se upija u kožu.

Set je dostupan u svim dm, Bipa, Bela i Nama prodavaonicama.

pakiranje
SET
Preporučena Mpc:
69,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.