jasmine 50+ dnevna krema za lice

proizvod-ziaja-jasmin-dnevna
JASMINE 50+ DNEVNA KREMA ZA LICE

Bogata dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 6 s hijaluronskom kiselinom i mikro-kolagenom za suhu i zrelu kožu. Sadrži UVA/UVB filtere koji štite kožu od starenja. Učinkovito povećava čvrstoću i elastičnost kože, izravnava potojeće te sprječava nastanak novih bora i opuštanje kože. Pruža dugotrajnu hidrataciju, reducira hrapavost kože, vidljivo njeguje i omekšava epidermu. Nadoknađuje gubitak lipida. 

Veganski proizvod. Ne sadrži gluten.

pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
54,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.