acai berry dnevna krema SPF 10

proizvod-acai-berry-dnevna-krema
ACAI BERRY ZAŠTITNA I UMIRUJUĆA DNEVNA KREMA SPF 10 ZA KOREKCIJU PRVIH BORA

Hidratantna i antioksidativna emulzija sa zaštitnim faktorom SPF 10 za umornu, beživotnu i osjetljivu kožu (17+). Umiruje iritacije, hidratizira i zaglađuje kožu. Štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i zagađenja iz zraka. Jača obrambenu barijeru kože i smanjuje njenu preosjetljivost. Poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, zaglađuje manje bore i spriječava nastanak novih, te pruža koži svjež, zdrav i blistav izgled. Sadrži acai bobice, hijaluronsku kiselinu, hesperidin metil kalkon, beta-glukan, shea maslac, vitamin E, D-pantenol. 

Veganski proizvod.

Primjena
Nanijeti malu količinu kreme i nježno je umasirati u kožu. Izbjegavati područje oko očiju.
pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
59,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.