PRAVILA NAGRADNOG DARIVANJA “OSVOJI I DARUJ DVIJE ULAZNICE ZA SAMSONA I DALILU!”

Plakat Samson i Dalila LIPANJ

Članak 1. Organizator (Priređivač) – nagradnog darivanja pod nazivom „Osvoji i daruj dvije ulaznice za Samsona i Dalilu!“ je CLARUSACTA d.o.o., Ljudevita Posavskog 2, 10000 Zagreb, u daljnjem tekstu Organizator. Nagradno darivanje priređuje se radi promidžbe proizvoda i usluge Organizatora.

Članak 2. Trajanje – Darivanje se održava od 31.05.2021. do 07.06.2021. u 12:00h. Pravila Nagradnog darivanja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora: https://www.facebook.com/ZiajaHrvatska/

Članak 3. Pravo sudjelovanja – U nagradnom darivanju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://web.facebook.com/) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Ziaja Hrvatska. Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://web.facebook.com/legal/terms). U nagradnom darivanju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja – Za sudjelovanje u nagradnom darivanju, potrebno je u komentaru napisati koga biste vodili sa sobom na predstavu i koji dan biste išli.

Članak 5. Odluka o pobjedniku i nagrade – Žiri sastavljen od jednog djelatnika tvrtke CLARUSACTA d.o.o. i dva djelatnika tvrtke Lion Consulting d.o.o., odabire dva dobitnika (izbor žirija). Proglašenje dobitnika održat će se na Facebook stranici 06.06. iza 12h. Nagrade: 2 ulaznice za predstavu Višnjik 09.06.2021., 2 ulaznice za predstavu Višnjik 10.06.2021. Sudjelovanjem u darivanju, pristajete na to da se vaši podaci (ime i prezime, username ili sl.) javno objave na stranici u slučaju osvajanja nagrade radi same transparentnosti darivanja.

Dobitnik nema pravo zahtijevati nagradu različitu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Članak 6. Diskvalifikacija – Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Članak 7. Predaja nagrada – Nagrada će se preuzeti na mjestu održavanja predstave uoči same predstave, a preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog darivanja prema dobitnicima. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika.

Članak 8. Pravila Facebook stranice – Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja darivanjem niti je darivanje ikako povezano s Facebookom te sudionik darivanja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka – Podnošenje podataka za ovo nagradno darivanje je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.

Prikupljene podatke (ime i prezime, adresu te broj telefona) dobitnika nagradnog darivanja organizator ustupa HNK Osijek isključivo radi predaje osvojene nagrade. Organizator prikupljene podatke sudionika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.