ziaja

Ziaja slavi 30 godina

Već više od 30. godina Ziaja oduševljava kupce diljem svijeta koji su prepoznali njenu kvalitetu i vrhunske proizvode. Od male obiteljske tvrtke, osnovane 1989. godine, tijekom godina Ziaja je prerasla u jednog od najvećih proizvođača kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda na tržištu Poljske.

Zahvaljujući iznimnom farmaceutskom iskustvu osnivača tvrtke, bračnog para Aleksandre i Zenona Ziaja, tvrtka je postigla ogroman uspjeh. Njihova strast, predanost, otvorenost prema inovacijama i zahtjevima tržišta, omogućila je da Ziaja tijekom godina postane najcjenjeniji poljski farmaceutski i kozmetički brand, prepoznat i priznat diljem svijeta.

Budući da su i tradicija i inovativnost podjednako važni u segmentu poslovanja i u budućnosti Ziaja će slijediti svoj osnovni moto: ponuda visoko kvalitetnih proizvoda na bazi pomno biranih sastojaka i pristupačnih cijena…


Povijest

Ziaja je obiteljska tvrtka koju su 1989. osnovali farmaceuti Aleksandra i Zenon Ziaja sa sjedištem u Gdansku. Danas Ziaja zapošljava više od 1.000 ljudi i jedna je od vodećih tvrtki na poljskom tržistu s preko 130 milijuna prodanih jedinica godišnje. Moto tvrtke Ziaja je briga za zdravlje i dobrobit kupaca kojima nudi proizvode za njegu i ljepotu vežući znanstveno provjerene sastojake i modernu tehnologiju. Uspjeh tvrtke Ziaja temelji se na lojalnosti kupaca, što je najbolja mjera potvrde kvalitete i učinkovitosti, a ujedno i motivirajući faktor za neprekidno poboljšavanje ponude Ziaja proizvoda.
Ziaja proizvodi prisutni su u preko 50 zemalja diljem cijelog svijeta, a mogu se naći u gotovo svim zemljama Europe, u Sjevernoj i Južnoj Americi (SAD, Kanada, Kolumbija, Čile…), Aziji (Rusija, Afganistan, Iran, Južna Koreja, Hong Kong, Filipini…) i u Africi (Maroko).

Kvaliteta

AAsortiman obuhvaća preko 1.000 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela, kose i farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete koji:
  • se temelje na inovativnim formulama i pomno biranim sastojcima (preko 3.000 aktivnih sastojaka) najviše kvalitete iz organskog i kontroliranog ekološkog uzgoja što dokazuje eco-cert certifikat
  • su proizvedeni prema najnovijim tehnologijama u modernoj tvornici koja je smještena u ekološkoj zoni i ima vlastito vodocrpilište
  • su razvijeni u skladu s najvišim ekološkim i kožnim standardima (svi proizvodi su pH neutralni, dermatološki i alergološki testirani)
  • sadrže minimalnu količinu konzervansa
  • nisu testirani na životinjama
  • su dostupni po vrlo konkurentnim cijenama

ZIAJA ima certifikat kvalitete ISO 9001:2000, te proizvodnju lijekova u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardu. Svi Ziaja proizvodi su klinički i dermatološki testirani od strane znanstvenih institucija kao što su Medicinski fakultet Sveučilišta u Gdanjsku, Institut “Monument-Children’s Health Centre” i Sederma laboratorija u Francuskoj.


Vrhunski proizvodi po pristupačnim cijenama!

Ziaja proizvodi svakodnevno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, ne mora nužno biti i skupa. Naš koncept temelji se na pružanju kupcima visoko kvalitetnih proizvoda dobivenih iz pomno biranih sastojaka po atraktivnim cijenama. Konkurentne cijene temelje se na učinkovitosti, sigurnosti i visokoj kvaliteti, a postižemo ih zahvaljujući maksimalnom korištenju vlastitih resursa (vlastiti moderni visokoopremljeni istraživački labarotorij i stručni tim, vlastiti marketinški odjel), nižim troškovima proizvodnje uporabom standardiziranaih pakiranja za približno 500 vrsta proizvoda, te jednu vrstu (oblik) pakiranja za proizvode različitih namjena, a sve proizvode odlikuje jednostavan grafički dizajn bez pretjeranih ukrasa, boja, ikona. Prodajemo preko 130 milijuna artikala godišnje, čime se također postižu značajne uštede u nabavi sirovina i repromaterijala.
Istinski vjerujemo da je proizvod vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, najbolji promotor kako branda tako i samog proizvoda, što svakodnevno potvrđuju mnogobrojni vjerni i zadovoljni potrošači…

 

ZIAJA LINIJE


ZIAJA – OSNOVNE ZNAČAJKE