ziaja

Ziaja slavi 25 godina

2014. godina je iznimna godina za tvrtku Ziaja, jer ponosno slavi 25. rođendan.

Od male obiteljske tvrtke, osnovane 1989. godine, tijekom godina Ziaja je prerasla u jednog od najvećih proizvođača kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda na tržištu Poljske.

Zahvaljujući iznimnom farmaceutskom iskustvu osnivača tvrtke, bračnog para Aleksandre  i Zenona Ziaja, tvrtka je postigla ogroman uspjeh. Njihova strast, predanost, otvorenost prema inovacijama i zahtjevima tržišta, omogućila je da Ziaja tijekom godina postane najcjenjeniji poljski farmaceutski i kozmetički brand, prepoznat i priznat diljem svijeta.

Budući da su i tradicija i inovativnost podjednako važni u segmentu poslovanja, i ubudućnosti Ziaja će slijediti svoj osnovni moto: ponuda visoko kvalitetnih proizvoda na bazi pomno biranih sastojaka i pristupačnih cijena….


Povijest

Ziaja je obiteljska tvrtka koju su 1989. osnovali farmaceuti Aleksandra i Zenon Ziaja sa sjedištem u Gdansku. Danas Ziaja zapošljava 400 ljudi i jedna je od vodećih tvrtki na poljskom tržistu s preko 48 milijuna prodanih jedinica godišnje i prometom od 59,5 milijuna €. U segmentu njege kože Ziaja u Poljskoj zauzima 2. mjesto iza Beiersdorfa s tržišnim udjelom od 14%, te 1. mjesto u segmentu njege lica s tržišnim udjelom od 21%. Moto tvrtke Ziaja je briga za zdravlje i dobrobit kupaca kojima nudi proizvode za njegu i ljepotu vežući znanstveno provjerene prirodne sastojake i modernu tehnologiju. Uspjeh tvrtke Ziaja temelji se na lojalnosti kupaca, što je najbolja mjera potvrde kvalitete i učinkovitosti, a ujedno i motivirajući faktor za neprekidno poboljšavanje ponude Ziaja proizvoda.

Kvaliteta

Asortiman obuhvaća preko 900 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela, kose i farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete koji:
  • se temelje na inovativnim formulama i prirodnim sastojcima najviše kvalitete iz organskog i kontroliranog ekološkog uzgoja što dokazuje eco-cert certifikat
  • su proizvedeni prema najnovijim tehnologijama
  • su razvijeni u skladu s najvišim ekološkim i kožnim standardima (svi proizvodi su pH neutralni, dermatološki i alergološki testirani )
  • sadrže minimalnu količinu konzervansa, a većina proizvoda ne sadrži parabene
  • nisu testirani na životinjama
  • su dostupni po vrlo konkurentnim cijenama

ZIAJA ima certifikat kvalitete ISO 9001:2000, te proizvodnju lijekova u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardu. Svi Ziaja proizvodi su klinički i dermatološki testirani od strane znanstvenih institucija kao što su Medicinski fakultet Sveučilišta u Gdanjsku, Institut “Monument-Children’s Health Centre” i Sederma laboratorija u Francuskoj.


Vrhunski proizvodi po pristupačnim cijenama!

Ziaja proizvodi svakodnevno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, ne mora nužno biti i skupa. Naš koncept temelji se na pružanju kupcima visoko kvalitetnih proizvoda na bazi prirodnih sastojaka po atraktivnim cijenama. Konkurentne cijene temelje se na učinkovitosti, sigurnosti i visokoj kvaliteti, a postižemo ih zahvaljujući maksimalnom korištenju vlastitih resursa ( vlastiti moderni visokoopremljeni istraživački labarotorij i stručni tim, vlastiti marketinški odjel ), nižim troškovima proizvodnje uporabom standardiziranaih pakiranja za približno 500 vrsta proizvoda, te jednu vrstu (oblik ) pakiranja za proizvode različitih namjena, a sve proizvode odlikuje jednostavan grafički design bez pretjeranih ukrasa, boja, ikona. Prodajemo 48 milijuna artikala godišnje, čime se također postižu značajne uštede u nabavi sirovina i repromaterijala.
Istinski vjerujemo da je proizvod vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, najbolji promotor kako branda tako i samog proizvoda, što svakodnevno potvrđuju mnogobrojni vjerni i zadovoljni potrošači…

 

ZIAJA LINIJE


ZIAJA – OSNOVNE ZNAČAJKE