Stigli su novi proizvodi iz GdanSkin linije!

Ziaja GdanSkin lice_1200x795px_korekcija 01.12.20.
Na policama dm drogerija od sada možete pronaći tri nova proizvoda iz GdanSkin linije! Već postojeća družina proizvoda za tijelo obogaćena je proizvodima za njegu lica – dnevnom kremom za lice, serumom protiv bora i maskom za lice i tijelo.

Linija za lice, kao i linija za tijelo, namijenjena je suhoj i vrlo suhoj pa čak i dehidriranoj koži. Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi, a upravo to su karakteristike naših novih proizvoda.

Dnevnu kremu mogu koristiti svi sa 17 ili više godina, a namijenjena je suhoj, vrlo suhoj i dehidriranoj koži. Učinkovito i dugotrajno hidratizira kožu, regenerira hidrolipidnu barijeru epiderme i sprječava transepidermalni gubitak vlage. Također, zaglađuje bore i štiti kožu od fotostarenja, pruža svjež i zdrav izgled te blistavi sjaj. Od ostalih karakteristika, valja spomenuti kako krema umiruje iritacije, posvjetljuje ten, korigira nepravilnosti te vraća koži mekoću i fleksibilnost, a isto tako sadrži SPF 15 za umjerenu zaštitu kože od UVB i UVA zraka.

Serum/booster za lice namijenjen je svima sa 25 ili više godina sa suhom i vrlo suhom kožom. Ima inovativnu formulu sa izuzetnim hidratantnim i anti-age učinkom za glatku i
pomlađenu kožu. Proizvod se može koristiti kao serum (samostalno ili kao priprema za nanošenje kreme) ili kao booster u kombinaciji s dnevnom ili noćnom kremom (3-4 doze seruma pomiješane s kremom). Već nakon prvog korištenja, koža je učinkovito hidratizirana, a dugotrajnim korištenjem, bore se reduciraju i zaglađuju, koža vidljivo zaglađuje te se obnavlja njena prirodna čvrstoća i elastičnost.

Hidrogelna umirujuća i hidratantna maska za lice i tijelo namijenjen je suhoj i vrlo suhoj koži, 17+. Maska je prozirna i u obliku gela, a ne sadrži mast te se brzo upija u kožu.
Maska dubinski hidratizira epidermu, umiruje iritacije i pruža olakšanje nadraženoj koži te učinkovito reducira i umiruje crvenilo.