saffron 60+ noćna krema

proizvod-ziaja-saffron-noćna-krema
SAFFRON 60+ NOĆNA KREMA ZA LICE

Noćna krema za lice za zrelu kožu s hijaluronskom kiselinom, peptidima kolagena i crveno-zlatnim šafranom. Potiče sintezu kolagena. Zaglađuje nesavršenosti kože koje se pojavljuju tijekom dana. Smanjuje bore (28%)*, obnavlja i hrani kožu, sprječava opuštenost kože poboljšavajući njenu čvrstoću i elastičnost. Intenzivno vlaži, smanjuje hrapavost kože i suhoću te vraća koži blistav mladenački izgled i prekrasan sjaj.

Ne sadrži gluten.

* Test samoprocjena (28 dana) na skupini od 22 žena u dobi od 40 – 67 godina

Djelovanje
– djelotvornost aktivnih sastojaka dokazano in vitro testovima
– anti-age aktivnost dokazana ex-vivo testovima
– potiče sintezu kolagena – dokazano in vivo testovima
– sigurnost proizvoda dokazana je dermatološkim testovima
pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
69,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.