kozje mlijeko poklon set

proizvod-ziaja-goat's-milk-poklon-set
ZIAJA KOZJE MLIJEKO POKLON SET

Kao prirodni hidratizirajući sastojak, kozje mlijeko pruža nezamjenjiv podatan osjećaj nakon korištenja i lakoupijajuću formulu, upravo onu potrebnu prije blagdanskog make-upa. Proizvodi iz ove linije bazirani su na prirodnim sastojcima, a namijenjeni su suhoj i borama sklonoj koži od 25. godine nadalje.

U poklon setu se nalaze krema za ruke 80 ml, dnevna krema za lice 50 ml i noćna krema za lice 50 ml koje učinkovito učvršćuju kožu, zaglađuju manje bore te pružaju umirujuća svojstva.

Set je dostupan u svim dm, Bipa, Bela i Nama prodavaonicama.

pakiranje
SET
Preporučena Mpc:
89,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.