kids poklon set

ZIAJA KIDS POKLON SET

Kids poklon set čine bubble cola kupka&gel 500ml, bubble gum kupka&gel 500ml, šampon & gel za tuširanje s  mirisom sladoleda od vanilije i kolačića 400ml.

Ziaja Kids poklon paket s razigranim mirisima namijenjen je djeci od navršene treće godine života. Sastoji se od kupke & gela za tuširanje s mirisom žvakaće gume i bubble cole koji nježno i učinkovito čiste kožu i štite ju od isušivanja. Stvaraju bogatu pjenu, pH je prilagođen koži te sadrže glicerin. Šampon & gel za tuširanje s mirisom sladoleda od vanilije i kolačića nježno čisti kožu i kosu, olakšava raščešljavanje i ne izaziva suze. Proizvodi su testirani od strane pedijatra i dermatologa

Set je dostupan u svim dm, Bela i Nama prodavaonicama.

pakiranje
SET
Preporučena Mpc:
59,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.