kakao maslac poklon set

KAKAO MASLAC POKLON SET

Nježan kakao maslac obavija kožu neodoljivim dodirom. Proizvodi iz Kakao maslac linije preporučaju se suhoj i normalnoj koži, a mogu ih koristiti svi od 17 godina nadalje. Pružaju ljepotu, pomažu koži da ostane hidratizirana i sprječavaju prekomjeran gubitak vlažnosti.

Imaju iznimno umirujuće djelovanje te daju koži revitalizirajući i učvršćujući efekt. Poklon set čine losion za tijelo 400 ml, gel za tuširanje 500 ml i krema za ruke 80 ml.

Set je dostupan u svim dm, Bela i Nama prodavaonicama.

pakiranje
SET
Preporučena Mpc:
69,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.