higijenski gel s hidratantnim i antibakterijskim sastojcima za pranje tijela i ruku

proizvod-ziaja-antibakterijskigel
HIGIJENSKI GEL S HIDRATANTNIM I ANTIBAKTERIJSKIM SASTOJCIMA ZA PRANJE TIJELA I RUKU

Gel za svakodnevno pranje i održavanje pravilne higijene tijela i ruku s antibakterijskim sastojcima. Učinkovito pere i čisti kožu od štetnih patogena, te osigurava optimalne učinke čišćenja na svim razinama i smanjuje rizik od prijenosa patogenih mikroorganizama putem ruku. Ne izaziva crvenilo i ne isušuje kožu. Sadrži aktivne tvari sa snažnim antibakterijskim učinkom: salicilate dobivene iz ekstrakta kore Američke jasike (Populus tremuloides) koji inhibiraju rast patogenih bakterija i gljivica, derivate undecilenske kiseline, ružmarinovo ulje te mliječnu kiselinu koja održava prirodnu pH ravnotežu kože i ubrzava procese regeneracije epiderme. Ujedno sadrži i hidratantne sastojke: betain koji umiruje iritacije i jača epidermalnu barijeru kože, glicerin, inulin i fruktozu.
Dokazana učinkovitost (putem mikrobiološkog “Kill testa” u interavilima od 30 sekundi do 30 minuta od kontaminacije) – nakon 30 sekundi pravilnog pranja ruku u potpunosti su eliminirani patogeni mikroorganizmi.


Veganski proizvod. Ne sadrži gluten.

pakiranje
400 ml
Preporučena Mpc:
29,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.