gdanskin balzam

proizvod-ziaja-gdanskin-balzam
GDANSKIN BALZAM

Iluminizirajući balzam za suhu, vrlo suhu i dehidriranu kožu. Sadrži inovativne aktivne sastojke: morski kolagen, fermentirane minerale, ekstrakt smilja, marulje i ljekovitog sipana. Sadrži ekstrakt crnog bisera, prirodni mineral bogat aminokiselinama koji koži daje prekrasan sjaj. Intenzivno i dubinski hidratizira kožu. Omekšava i zaglađuje kožu te joj vraća elastičnost. Iluminizirajući minerali pružaju koži prekrasan sjaj i blistav izgled. Lagane je teksture, brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj na koži.

 Ne sadrži gluten.

pakiranje
300 ml
Preporučena Mpc:
32,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.