cupuaçu losion za samopotamnjivanje tijela

proizvod-ziaja-cupuacu-losion
CUPUAÇU LOSION ZA SAMOPOTAMNJIVANJE TIJELA

Hidratantni losion za samopotamnjivanje tijela za svakodnevnu uporabu. Jača prirodnu barijeru kože, regenerira i vraća koži elastičnost.
Jednostavno se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja tragove. Sadrži dihidroksiaceton (DHA) poznat i kao gliceron koji daje koži suptilan preplanuli izgled već 3-4 sata nakon nanošenja i bez izlaganja štetnim sunčevim zrakama. Jedinstvena kombinacija mirisa karamele i orašastih plodova neutralizira miris dihidroksiacetona.

Veganski proizvod. Ne sadrži gluten.

pakiranje
300 m
Preporučena Mpc:
44,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.