cocoa butter maslac za tijelo

proizvod-ziaja-cocoa-butter-maslac-za-tijelo
COCOA BUTTER MASLAC ZA TIJELO

Maslac za tijelo za suhu i normalnu kožu. Nadoknađuje manjak lipida i revitalizira prirodnu zaštitnu barijeru kože. Vidljivo povećava elastičnost i mekoću epiderme. Nakon uporabe koža je meka i glatka. Redovitom primjenom poboljšava izgled i boju kože te joj daje prirodni blago osunčani izgled, a tijekom ljetnih mjeseci zadržava prirodnu preplanulost. Sadrži kakao maslac, omega-3 i omega-6 nezasićene masne kiseline; vitamin E.

Veganski proizvod. Ne sadrži gluten.

pakiranje
200 ml
Preporučena Mpc:
32,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.