cashmere & amaranth oil serum za kosu

proizvod-ziaja-cashmere-serum
KAŠMIR & ULJE AMARANTA SERUM ZA KOSU

Serum za jačanje nježne, tanke, suhe i normalne kose s anti-frizzy učinkom (12+). Vraća kosi prirodan sjaj i blistav izgled. Zaglađuje, omekšava kosu te olakšava oblikovanje i raščešljavanje. Dubinski hrani i štiti vrhove kose od isušivanja. Može se primjenjivati na mokroj ili suhoj kosi. Nanijeti nekoliko potisaka doze na dlan te umasirati na kosu, posebice vrhove. Ne ispire se. Sadrži proteine kašmira i ulje amaranta. 

Ne sadrži gluten.

pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
39,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.