baltic home spa fit glicerinski piling za tijelo s makrogranulama

BALTIC HOME SPA FIT GLICERINSKI PILING S MAKROGRANULAMA

Glicerinski piling s makrogranulama celuloze i egzotičnim mirisom manga. Spa proizvod za svakodnevnipiling tretman i baršunasto meku i glatku kožu. Učinkovito uklanja mrtve stanice kože. Omekšava, učvršćuje i
stvara nježan zaštitni sloj koji sprječava dehidraciju te ostavlja kožu mekom i mirisnom.

Primjena
Na suhu ili vlažnu kožu kružnim pokretnima utrljati pomoću četke ili rukavice za piling , a potom isperite s toplom vodom. Ne koristiti nakon depilacije ili na oštećenoj koži. Za intenzivan piling učinak i poboljšanje mikrocirkulacije preporuča se najprije izmasirati željena područja , neprekidnim kružnim pokretima uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe . Nakon toga, ponoviti postupak na prethodno navlaženu kožu i uz uporabu pilinga.
pakiranje
300 ml
Preporučena Mpc:
49,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.