baltic home spa fit anticelulitni serum za tijelo s kofeinom, alginskom kiselinom i ekstraktom smokve

BALTIC HOME SPA FIT ANTICELULITNI SERUM ZA TIJELO S KOFEINOM, ALGINSKOM KISELINOM I EKSTRAKTOM SMOKVE

Hidratantni serum s laganom krema gel formulom je spa proizvod za svakodnevni anticelulitni učinak sa koncentriranom formulom za intezivan učvršćujući učinak. Ima egzotičan miris manga i ne ostavlja masni film na koži. Učinkovito učvršćuje i poboljšava elastičnost kože te vidljivo hidratizira i zaglađuje epidermu.

Primjena
Nježno umasirati u kožu i ostaviti dok se u potpunosti ne upije . Može se koristiti nekoliko puta dnevno na cijelom ili određenim dijelovima tijela.
pakiranje
400 ml
Preporučena Mpc:
59,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.