acai berry mousse

proizvod-acai-berry-mousse
ACAI BERRY SATENSKI MOUSSE ZA TIJELO

Hidratantni antioksidativni mousse za tijelo s anti “tech neck” učinkom (protiv bora koje nastaju na vratu uslijed učestalog naginjanja prilikom uporabe mobilnih uređaja i gadgeta) za umornu, opuštenu i osjetljivu kožu. Intenzivno hrani, hidratizira, zaglađuje i omekšava epidermu. Sadrži modificirani škrob koji emulgira teksturu i petvara je u prozračni mousse koji se lako upija. Sadrži acai bobice, hijaluronsku kiselinu, beta glukan, shea maslac, vitamin E. 

Veganski proizvod.

Primjena
Umasirati mousse u kožu i pričekati da se potpuno upije. Ukoliko je koža presušena, koristiti najmanje dva puta dnevno.
pakiranje
200 ml
Preporučena Mpc:
44,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.