acai berry & maslinovo ulje torbica

proizvod-acai-berry-i-maslinovo-ulje-torbica
ACAI BERRY TORBICA FACE & HAND

Acai berry & maslinovo ulje torbica se sastoji od: kreme za lice i vrat 50 ml, micelarnog piling gela 200ml, gela za tuširanje 300ml i satenskog moussea za tijelo 200ml.

Karakteristike
Sadrži kompleks kozjeg mlijeka, D-pantenol i delikatna galenska sredstva za čišćenje. Micelarna otopina na bazi maslinova ulja nježno će ukloniti make up te nahraniti kožu i sprječiti dehidraciju dok će krema i serum iz Acai berry linije hidratizirati, zagladiti i ojačati kožu, umiriti iritacije, ali i učinkovito smanjiti bore te sprječiti njihov nastanak.
pakiranje
SET
Preporučena Mpc:
129,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.