acai berry krema za lice i vrat

proizvod-acai-berry-krema-za-lice-i-vrat
ACAI BERRY KREMA ZA LICE I VRAT PROTIV “TECH-NECK” UČINKA

Njegujuća i regenerativna krema za lice i vrat s anti “tech neck” učinkom (protiv bora koje nastaju na vratu uslijed učestalog naginjanja prilikom uporabe mobilnih uređaja i gadgeta) za opuštenu, beživotnu i osjetljivu kožu (17+). Za dnevnu i noćnu njegu. Intenzivno hidratizira i jača kožu te povećava njenu elastičnost. Zaglađuje bore i ima antioksidativno djelovanje. Pruža izvrstan regenerativni učinak tijekom noći. Sadrži acai bobice, hijaluronsku kiselinu, hesperidin metil kalkon, beta glukan, kanola ulje, vitamin E i D-pantenol.

Veganski proizvod.

Primjena
Nanijeti malu količinu kreme i nježno ju utrljati u kožu. Izbjegavati područje oko očiju. Preporučuje se za dnevnu i /ili noćnu njegu.

pakiranje
50 ml
Preporučena Mpc:
59,90 KN
Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.