PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

jasmin1

Pripremili smo vam neodoljivu ponudu u svim BIPA drogerijama – za kupnju dnevne kreme za lice iz Jasmin linije, Jasmin serum dobivate GRATIS!

Iskoristite ovu sjajnu priliku i pružite svojoj koži anti-age njegu.

Proizvode iz Jasmin linije preporučaju se koristiti već od 30. godine – pogotovo ako imate suhu kožu.

Kremu i serum odlikuje jedinstvena i prekrasna mješavina mirisa, a originalna i izvorna receptura u sastavu kombinira maslac jasmina, koji ima snažno regenerativno djelovanje sa modernim anti-age sastojcima dokazane učinkovitosti, poput hijaluronske kiseline i mikro-kolagena.

Krema uz pomoć svojih sastojaka povećava gustoću vezivnog tkiva kože, izravnava postojeće bore te sprječava opuštanje kože, dok serum izravnava bore, regenerira epidermu i izbjeljuje pigmentacijske mrlje, a ima i dokazanu učinkovitost*:

– Smanjuje bore za 27%
– Povećava glatkoću kože za 37%
– Reducira hrapavost kože za 39%

Ponuda traje do 17.03. ili do isteka zaliha u BIPA drogerijama.

*Učinkovitost je ispitana putem in-vivo testova, nakon 28 dana tretmana.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.