Predstavljena GdanSkin linija

Predstavljena-gdanskin-linija-2020
Kako bi dočarali ljepotu Gdanska, u HÖGL shopu u Ilici 12, Zagreb sagrađen je ‘grad’ u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina Gdanska, predivnog grada smještenog na obali Baltičkog mora. Arhitektonski elementi i rad rukama savršeno se uklapaju u ovogodišnju kolekciju modnog brenda HÖGL, koji svojim dizajnom slavi ljepotu Bauhaus proizvodnje. Kako su spojeni moda i ljepota, Bauhaus filozofija i najprepoznatljivije arhitektonske vizure grada Gdańska jučer su vidjeli zaljubljenici u oba brenda, Ziaju i Högl, među kojima su bile glumice Matija Prskalo, Mirta Zečević, Barbara Vicković, direktorica direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić i mnogi drugi.

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Liniju odlikuje jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na dizajnu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

Glavni sastojak linije je morski kolagen – prirodni protein u obliku koji je topiv u vodi. Proizvodi iz linije jačaju proteinske i lipidne strukture kože, reduciraju dubinske i površinske bore, zadržavaju vodu u epidermisu i pružaju trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži, koji poboljšava njenu elastičnost i čvrstoću.

U Ziaja GranSkin liniji, koju su jučer oduševljeno isprobali svi uzvanici nalaze se osvježavajuća SPA RELAX kupka gel, uljni piling za tijelo s mrvicama ljuski školjki, iluminizarući balzam za tijelo i hidratantna krema za ruke.

Kako nam je bilo na predstavljanju, pogledajte u galeriji slika!