NOVOSTI U BIPA ASORTIMANU!

bipa ulistanje2
U BIPA drogerijama došlo je do povećanja Ziaja asortimana i uskoro ćete na njihovim policama moći pronaći dnevnu i noćnu kremu iz GdanSkin linije, noćnu kremu iz Jasmin linije te Ziaja čistače - micelarne vode i pjene za umivanje!

Ziaja proizvodi za čišćenje prilagođeni su zahtjevima modernog načina života – učinkovito uklanjaju šminku, višak sebuma i ostale nečistoće, a istovremeno pružaju koži potrebnu njegu i zaštitu. U BIPI ćete moći pronaći obje micelarne vode – hidratantnu za suhu kožu i umirujuću za osjetljivu kožu te obje pjene za umivanje – pjenu za osjetljivu i kožu sklonu crvenilu te pjenu za suhu i osjetljivu kožu. Više o našim čistačima možete pročitati ovdje.

Dnevna krema iz GdanSkin linije učinkovito i dugotrajno hidratizira kožu, sprječava transepidermalni gubitak vlage, zaglađuje bore i štiti kožu od fotostarenja. Pruža koži svježi i zdrav izgled te blistavi sjaj, umiruje iritacije, posvjetljuje ten, korigira nepravilnosti te vraća koži mekoću i fleksibilnost, dok noćna krema dugotrajno i aktivno hidrira kožu, poboljšava njenu čvrstoću i elastičnost, omogućuje pomlađeni izgled i zdravu kožu te smanjuje iritacije i nesavršenosti.

Posljednji proizvod koji je ulistan u BIPU je noćna krema iz dobro poznate Jasmin linije, koja savršeno učvršćuje kožu i sprječava gubitak elastičnosti. Izravnava bore i regenerira epidermu, ima dugotrajan hidratacijski učinak te reducira hrapavost.