Misice otkrile ziaja kozmetiku

misice-naslovna
O prirodnoj ljepoti koju treba njegovati pomno odabranom kozmetikom pričalo se na promociji brenda ZIAJA, posebno linije na bazi kozjeg mlijeka, održanoj u poslovnici Bipe 15.10.2013.


Na pomalo neobičnoj promociji, popularna šminkerica Kristina Atletić, na licu Maje Kuljiš (menadžerice Direkcije Miss Hrvatske) pokazala je kako njegovati lice ZIAJA kozmetikom. Rezultat? Mladenačka ljepota i lice koje ne otkriva godine!

U ljepoti ZIAJE uživale su i Renata Marić, Ivana Delać Đolo, Nina Slamić Gudeljević, Aleksandra Grdić, Katarina Prnjak, Ivana Ergić.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.