Lemon Cake & Kids – najslađi pokloni za velike i male Ziajaljupce 💛🧡

Ziaja Kids & Lemon Cake poklon setovi_1200x795px_korekcija 01.12.
Iz godine u godinu, Ziaja poklon setovi donose radost i oduševljenje u domove vaših najdražih. Vrijeme Božića je vrijeme darivanja kada razmjenjujemo male, ali i nešto veće znakove pažnje. Poklon je simbol ljubavi i naklonosti koji neizmjerno veseli onog tko ga prima, kao i onog koji ga s posebnom ljubavlju i od srca poklanja

Za najslađe blagdane ikad, Ziaja je u ponudu uvrstila dva noviteta, koji će svojim neodoljivim i zaigranim mirisnim aromama oduševiti klince, i sve one koji se tako osjećaju. Priznali, ili ne…bez obzira na dob…u svima nama čuči jedan klinac ili klinceza koji ludo uživaju u slatkim okusima, kolačićima, mjehurićima i balončićima…

Proizvodi iz Ziaja poklon setova Lemon Cake i Kids, prave su poslastice, koje će beskrajno razveseliti vaše najdraže, pružiti im vrhunsku njegu i slatki užitak za dušu i tijelo😊.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.