Kozje mlijeko

Zanimljivosti-5-kozje-mlijeko
Kozje mlijeko ubraja se u najzdravije namirnice i po svojem sastavu je slično majčinom mlijeku. Zbog svojeg sastojka ovo se mlijeko preporuča za jačanje imuniteta, liječenja i jačanje pluća, tuberkuloze, u borbi protiv stresa, za prehranu beba nakon prestanka dojenja jer ne izaziva alergijsku reakciju, pomaže osobama s osjetljivim želucem.

Sadrži mnoštvo proteina, esencijalnih aminokiselina, vitamine A, B2, B6, B12 i E, kalcij..

Kozje mlijeko sadrži tri puta više beta- kazeina od kravljeg mlijeka, te oko 3,5% masti, koja ima manje čestice od kravljeg mlijeka.

Ljekovita svojstva kozjeg mlijeka, ali i kozmetički proizvodi pripravljeni od njega, čovjeku su poznati već stoljećima.

Kozje mlijeko je prirodni emolient, umiruje i vlaži kožu. Osigurava prirodnu eksfolijaciju suhe kože. Kazeini iz kozjeg mlijeka lako se apsorbiraju u kožu, te pomažu brzo vlaženje suhe kože.
Prva trendseterica svijeta koja je ukazala na kozmetičke prednosti kozjeg mlijeka je bila Kleopatra, koja je svoju ljepotu, mladenački izgled i mekoću kože pripisivala upravo kupkama od kozjeg mlijeka.

Poznata u svijetu po prirodnim proizvodima koji uspješno spajaju tradicionalna znanja i moderne tehnologije, farmaceutska tvrtka Ziaja je među prvima lansirala liniju proizvoda za njegu kože na bazi proteina kozjeg mlijeka.

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.